Wij stellen het erg op prijs indien u een reactie over uw verblijf in 'Tenthuis de Parel' in ons gastenboek wilt zetten.

Commentaren: 19
 • #19

  Daan, Daan en Yinte (dinsdag, 06 september 2022 20:56)

  Wat heeeerlijke week hebben we gehad. Super rustig plekje en van alle gemakken voorzien. Ook fijn contact met de eigenaresse, een aanrader wat ons betreft! We komen graag een keer terug.

 • #18

  iris (vrijdag, 19 augustus 2022 21:39)

  Wederom hebben wij (ik, vriend en zoontje) weer met veel plezier in de Parel vakantie mogen vieren. Een heerlijke zomerse week in een super fijn tenthuis. Door de houten muren heel comfortabel, en fijn ingericht. Een dag fikse regen gehad, maar dat was eigenlijk vooral gezellig, zo schuilen in het knusse tenthuis. Ook de spellenkast is leuk; Ticket to Ride twee maal uitgespeeld:). We komen heel graag nog eens terug! Hartelijke groeten, Iris, Niels en Fela

 • #17

  Marjo (maandag, 01 augustus 2022 12:26)

  We hebben 2 heerlijke weken gehad met zijn vieren in tenthuis de Parel. Het tenthuis ligt heerlijk rustig in de duinen aan de rand van vak 'Ver Weg', in bed hoor je het ruizen van de zee. Via het privé-paadje door de duinen ben je zo bij de zee, super fijn. Verder hebben we genoten van het lekker ruime terras met fijne tafel, stevige parasol en genoeg stoelen. Ook binnen is het comfortabel en fris met goede bedden, genoeg bergruimte voor je kleding en een goed geoutilleerde keuken. En we hebben natuurlijk alle spellen gespeeld :). De Parel staat in onze top 3 van tenthuisjes op Vlieland!

 • #16

  liza walta (zondag, 26 juni 2022 20:19)

  De eerste week van mijn vakantie was ik alleen; ik kon bijkomen van veel moeheid.
  In het tweede weekend kwamen dochter, schoonzoon en 3 kleinzonen feesten!
  Het was een heerlijk en lang weekend - mede door de zon en die geweldige zee.
  De laatste paar dagen kwam een andere dochter mee-Vlielanderen.
  We hebben genoten: van het weer, van Vlieland, van het tenthuis.
  Graag tot volgend jaar weer!
  Ik neem een stukje Vlieland mee, zo veel als ik kan dragen.....

 • #15

  Karin en Petra (zondag, 29 mei 2022 18:59)

  Wij hebben heerlijke dagen gehad in tenthuis de parel. Heel comfortabel, van alle gemakken voorzien, een heerlijk bed en een hele fijne plek op de camping! Voor herhaling vatbaar! Dank voor de gastvrijheid!

 • #14

  Iris, Niels en zoontje Fela (zondag, 22 augustus 2021 21:37)

  Wij hebben het echt heerlijk gehad in jullie prachtige tenthuis. Gezellig, ruim, goede bedden, goed geoutilleerd en op een hele mooie rustige plek in de duinen. We hebben heel uiteenlopend weer gehad en alles was prima in combinatie met het tenthuis. De avonden waren fris maar binnen was dat geen probleem, en toen we windkracht 9 a 10 hadden voelden we ons prima beschermd door de houten constructie. Kortom: we hebben genoten en komen er heel graag nog eens terug!

 • #13

  Jannie en Roelof (zondag, 25 juli 2021 16:45)

  Hoi Wilma en Regien, wat een heerlijk en goed geoutilleerd tenthuis op een mooie plek bij Stortemelk hebben jullie! Wij hebben hiervan, aangevuld met een zonovergoten week, genoten. Wij hopen zeker nog eens terug te komen. Groetjes Jannie en Roelof

 • #12

  Patricia, Mieke en Babs (zaterdag, 03 juli 2021 10:41)

  Hallo Wilma en Regien, wij hebben weer een heerlijke week gehad ondanks het wisselende weer. We voelen ons helemaal thuis in jullie tenthuis. Leuk om ook weer eens in het voorseizoen te gaan met de prachtige natuur.
  Graag tot een volgende keer.
  Groetjes van Patricia, Mieke en Babs

 • #11

  Monique & Silvia (woensdag, 23 juni 2021 21:23)

  We genieten volop in het tenthuis de Parel. Niet voor niets een ‘pareltje’ op camping Stortemelk, lekker hoog en droog gelegen. Het is ons 3e verblijf in dit comfortabele tenthuis met lekkere bedden en alle voorzieningen die nodig zijn voor een fijne vakantie. Ook tijdens een koude regenachtige dag geeft het kacheltje voldoende warmte en ook de wandelingen, met wc rol, naar de was/ douche gelegenheid heeft z’n charme van een verblijf op de camping. Kortom, het is een heerlijke week geweest en we komen zeker nog eens terug.

 • #10

  Margreet & Rianne (donderdag, 17 juni 2021 18:33)

  We hebben hier dik genoten van jullie tenthuis. Daarnaast ook nog eens 2 weken zon. Maar zelfs met minder mooi weer zijn alle voorwaarden aanwezig om een fijn verblijf te hebben. Pannen, servies ed zijn ruimschoots aanwezig. Apparatuur, keuken, stoelen, bed e. d zijn van degelijke kwaliteit. Dat is echt prettig. Het voelde schoon, ook niet onbelangrijk. Dank, we komen graag nog eens terug!

  Rianne & Margreet

 • #9

  familie van den Oever (vrijdag, 21 mei 2021 10:34)

  Heerlijke week gehad in de Parel. Goed tenthuis, praktisch ingericht en gezellige, warme uitstraling. Keukengerei en pannen dik op orde wat in andere tenthuizen wel eens minder was. Prachtige locatie ook ; rustig en wat hoger gelegen. Contact met de eigenaresse was heel prettig, ze leverden zelfs een aantal dagen zodat wij een volle week konden genieten ; echt top ! We komen graag weet terug.

 • #8

  Jansen/Brinkman (donderdag, 06 mei 2021 17:25)

  Heerlijke week met koude nachten, storm, zon, en geen regen.
  Fijn dat het tenthuis staat als een huis!!

 • #7

  Patricia van Iersel (vrijdag, 11 september 2020 14:41)

  Heerlijk huisje, goed weer en een weekje helemaal eruit. Super!
  Patricia, Babs, Mieke

 • #6

  Ilse de Groot (maandag, 27 juli 2020 16:01)

  Wij hebben twee heerlijke weken gehad met ons gezin in tent huis de Parel! Een hele mooie vrije locatie en comfortabele bedden! Wij kunnen niet wachten om weer een paar weken te komen logeren in de Parel! Echt optimaal vakantie gevoel! Voor de kinderen ook super ideaal tussen twee speeltuintjes in en een toilet gebouw vlakbij zodat ze zelfstandig naar de wc kunnen gaan!

 • #5

  Patricia van Iersel (maandag, 23 september 2019 23:45)

  Wij hebben een beetje atte , maar toch weer heerlijke week gehad in de Parel.
  Het spelletjesbestand is aangevuld met yahtsee.
  Patricia, Mieke en Babs

 • #4

  Annette Bruinsma (maandag, 19 augustus 2019 16:50)

  Super fijn mooi tenthuisje waar alles is... gezellig, knus op een prachtig mooie plek. Heb samen met 2 van mijn dochters genoten en komen volgend jaar heel erg graag weer terug!!

 • #3

  Anne-Marijke Bras (maandag, 19 augustus 2019 13:17)

  Prachtig tenthuis op een fantastische plek! We hebben genoten en komen heel graag nog eens terug!

 • #2

  Mariam (donderdag, 06 september 2018 21:01)

  We hadden een heerlijke week op Vlieland samen met onze kinderen. Heerlijk tenthuis hebben jullie! We komen heel graag terug!

 • #1

  Liza Walta (maandag, 16 juli 2018 14:03)

  Ik heb, gedeeltelijk met kinderen en kleinkind, weer enorm genoten van de Parel én van Vlieland.
  Volgend jaar weer!
  Ik hoef geen therapie, ik ga liever naar Vlie.
  Dankjewel voor het heerlijke en vernieuwde tenthuis!