Reacties van gasten van tenthuis de Parel

Commentaren: 12
 • #12

  Lara (woensdag, 29 mei 2024 15:26)

  Het was heerlijk in de Parel!
  Als je in een tenthuisje verblijft hebt je het leuke van de camping (gezellige aanspraak met de buren, kinderen maken snel vriendjes, strand als je de duin over loopt) maar toch ook veel luxe. De Parel is schoon, heeft lekkere bedden en een complete inboedel. Het tenthuis staat in een rustig vak maar niet afgelegen. Het sanitair gebouw en de speeltuin zijn dichtbij en ook de Bolder is prima aan te lopen of fietsen. Wij komen graag nog eens terug!

 • #11

  Amarens (dinsdag, 28 mei 2024 11:00)

  Al jaren kom ik met drie vrienden een lang weekend naar Vlieland om in tenthuis de Parel te verblijven. Het tenthuis is van alle gemakken voorzien, en gaat met de tijd mee. Er zijn comfortabele bedden aanwezig, de spelletjes voorraad wordt ieder jaar uitgebreid, er is stroomvoorziening en de terrasuitrusting is top! Verder staat het tenthuisje fijn beschut (maar wel op loopafstand van het sanitair), waardoor je echt je eigen plekje hebt. In zowel het voorjaar, hartje zomer als het najaar biedt deze accommodatie een fijne thuisbasis. Wij zijn inmiddels zo gehecht aan deze plek dat we zeker weer terug komen volgend jaar!

 • #10

  Ruben (zaterdag, 04 mei 2024 19:21)

  Samen met mijn vriendin en 2 vrienden van ons een prachtige week gehad in tenthuis de Parel. Vanuit het tenthuis zo de duinen over het strand op, heerlijk! De Parel heeft dan ook naar mijn (gedeelde) mening het mooiste plekje op camping stortemelk. Verder zijn er uitstekende voorzieningen aanwezig (goeie bedden, gaskachel, en zelfs spelletjes). Zeker voor herhaling vatbaar!

 • #9

  Femke (zaterdag, 04 mei 2024 14:21)

  Prachtig huisje op een prachtige plek op een prachtig eiland!
  Dit is voor mij vakantie; comfortabel en toch kamperen.

 • #8

  Mieke de Jong (zondag, 17 september 2023 16:37)

  Een heerlijke vakantie gehad in het tenthuisje de Parel. We hadden mooi weer. Duintje over en … strand en zee.
  Het huisje is schoon, praktisch en gezellig. Aan alles is gedacht en niets overbodigs. Paneelverlichting en een kacheltje( niet nodig gehad) heerlijk om uit stenen bekers en echte glazen te drinken. Goede schone bedden en dekbedden.
  Een heerlijk groot terras met grote tafel en parasol en genoeg stoelen. Het is een prachtig eiland goed met openbaar vervoer te bereiken. Stortemelkcamping is groot maar door de priveligging heb je daar totaal geen overlast van.

 • #7

  Alet (zaterdag, 16 september 2023 18:21)

  Wij mochten deze zomer in Juli een weekje in dit tenthuisje verblijven. Een jaar of 10 geleden waren we hier ook al een keer geweest met veel plezier. Maar we waren nu aangenaam verrast. Een nieuw tenthuisje zo ingenieus bedacht. Handig ook dat je de mobiele telefoon kan opladen. En ook de lampjes met USB echt goed bedacht. Wij hebben met onze kleinzoon een mooie week gehad en komen graag nog een keer.

 • #6

  Tessel Peijnenburg (woensdag, 06 september 2023 11:38)

  We hebben een fantastische week gehad in tenthuis de parel. Het was een heel comfortabel tenthuis en echt prachtig gelegen. Het strand is heel dichtbij en het huisje is van alle gemakken voorzien. Het was moeilijk om de kinderen te overtuigen om weer weg te gaan aan het einde van de vakantie maar ik hoop heel erg dat we volgend jaar weer kunnen!

 • #5

  Marjo (woensdag, 30 augustus 2023 19:31)

  We (gezin met 2 tienerdochters) hebben 2 heerlijke weken in De Parel gehad! Het was door het goede weer een echte 'zon-zee-strand' vakantie dit jaar. Het was voor ons de 2e keer in De Parel en het is net als vorig jaar enorm goed bevallen. Het tenthuis staat op een mooie en rustige plek, voelt ruim, heeft een fijn terras en je bent slechts 1 duin verwijderd van de Noordzee. Elke ochtend een duik in de zee, lezen, spelletjes spelen, wandelen. We zijn helemaal tot rust gekomen. Tentje bijgeplaatst zodat de dochters ieder een plekje voor zichzelf hebben, helemaal fijn. We komen graag weer terug!

 • #4

  iris (donderdag, 17 augustus 2023 23:06)

  Wij (gezin met zoontje van 6) hebben het weer heerlijk gehad in de Parel. Inmiddels al voor de derde of vierde keer ( even de tel kwijt), het voelt inmiddels heel vertrouwd. Een mooi, ruim en gezellig tenthuis, met alles wat je nodig hebt. Wij hadden best wat regen in onze vakantieweek maar in de Parel is het ook met wat minder weer heel goed toeven. De spellenkast met een keur aan spellen is daarbij ook een fijne toevoeging; Ticket to ride al meermaals uitgespeeld :). De rustige, ruime plek midden in de duinen waar de Parel staat vinden wij ook een van de grote pluspunten. Een klein duinpaadje volgen vanuit deze plek en hop, je staat in enkele minuten bij de zee. We komen er heel graag weer terug!

 • #3

  liza walta (woensdag, 16 augustus 2023 20:35)

  De eerste twee weken van juni 2023 heb ik weer mogen logeren in de Parel (voor het zoveelste jaar). De nachten waren toen koud, reden om mijn jongste dochter te adviseren winterpyama's voor de kinderen mee te nemen. Ze hebben (ook) genoten.
  Het tweede weekend kwam mijn zoon met z'n dochter; ook zij genoten. En de laatste dagen van deze heerlijke 2 weken kwam mijn middelste dochter. Het is inmiddels een traditie!
  En ik bedacht, dat deze vakantie een soort kuurvakantie voor mij geworden is; heerlijk! Bovendien was het weer fantastisch. Volgend jaar weer!

 • #2

  Gytha (woensdag, 16 augustus 2023 10:18)

  Een heerlijke week gehad! De Parel ligt op een mooie rustige plek. Alles is aanwezig; fijne bedden, goede stoelen en veel spelletjes etc. Communicatie loopt vlot met Wilma. Zeker een aanrader voor een heerlijke vakantie in eigen land!

 • #1

  Jansen (donderdag, 10 augustus 2023 08:58)

  Heelijk tenthuis op een fijne plek in de duinen.